Despre noi

Agentia Versus Imobiliare , intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

• consultanta imobiliara

• consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)

• consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)

• relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii);

toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate.

La baza colaborarii cu o agenţie imobiliară stă seriozitatea, mai ales că majoritatea clienţilor cumpără sau vând o singură dată o locuinţă şi este extrem de important să ştii să-i mulţumeşti. E nevoie de foarte multă muncă şi de servicii calitative oferite pentru că în acest domeniu sunt importante recomandarile/referintele..  Orice client mulţumit poate aduce alţi doi – trei clienţi.

În plus, pentru a avea succes trebuie vizate  contractele de exclusivitate, acestea făcând, de multe ori, diferenţa între o „agenţie de elită şi una de pluton“. În acest sens, este obligatoriu să fii în permanenţă la curent cu noutăţile din domeniu. „De aceea trebuie să verifici ca informaţiile din media să fie veridice şi să fie în timp real. 

Serviciile oferite trebuie să fie  de calitate  şi diversificate, activitatea unei agenţii puternice nerezumându-se, potrivit specialiştilor, doar la tranzacţionarea efectivă de imobile. Agenţiile trebuie să ofere consultanţă şi să ajute clientul să-şi întocmescă dosarul, să meragă cu el la notar, la cadastru, la evaluator. În plus, activitatea sa poate continua cu servicii de amenajări interioare, contacte de producători şi distribuitori de mobilă şi, de ce nu, construirea de locuinţe. În plus, ai obligativitatea să verifici autenticitatea actelor .

VERSUS IMOBILIARE  se numara printre putinele agentii imobiliare care mai lucreaza pe sistemul traditional in Romania  de intermediere (reprezinta atat proprietarul cat si cumparatorul), este o echipa alcatuita din agenti imobiliari profesionisti, cu o bogata experienta in domeniu. Scopul nostru este de a oferi servicii de consiliere imobiliara la un nivel ridicat. Consideram ca doar asa putem incheia tranzactii corecte pentru clientii nostri.

Domeniul imobiliar este unul tentant și ofertant, dar cel mai important, nu face discriminări. Agenții imobiliari, proprietarii de agenții imobiliare, trainerii din domeniu, cu toții  vin din cele mai diverse medii și au cele mai variate background-uri culturale. Atât timp cât îți faci treaba, domeniul imobiliar te va răsplăti pe măsură, indiferent de vremuri.